KÜTAHYA / MERKEZ - Nesrin Güral Anaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart Ayı etkinlikleri olarak Söyle-Çiz,Kelime kartı oyunları ,Uyaklı kelime çalışmaları,Eş zıt anlamlı kelime çalışmaları yapılmıştır.

Nis

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca alınan karar doğrultusunda, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla ülke genelindeki tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Biz de çocuklarımızla beraber okulumuzda saygı duruşuyla, rahmetle kayıplarımızı andık hem de bu bilincin gelecek kuşaklara aktarılması için çocuklarımıza örnek olmak istedik.

Mrt

Dilimizin zenginliği dedik ve Türk kültürümüzde ki Nasrettin hocamizi tanıdık, fıkralarıni öğrendik ya tutarsa fikrimizi canlandırdık.Yeni kelimeler ile hazinemizi geliştirdik.Hacivat ve karagözü tanıdık. Kuklalarimizi yapıp oynadık.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ projesi kültür tanıtımında Zeybek hanina gittik.Halk Oyunlari nedir?Zeybek nedir?Efe nedir kime denir?Kiyafetleri nasıl?Nasil oynanır?,öğrendik ve denedik

Mrt

Dr. Feridun KONAK, Kütahya ziyareti sırasında, Kurumumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizle sağlıklı beslenme ve hareket konularında röportaj yapıp, etkinliklerle çocuklarımıza hareketin önemini vurgulamış, öğretmenlerimize rutin saatlerde çocukların bedensel ve zihinsel olarak zinde olabilmeleri için önerilerde bulunmuştur. Kendisine ve kanalına ziyareti için teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa TOPUZ ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Orhan ŞAYBAK, Okulumuzu ziyaret ettiler. Okul idarecilerinden okulun son durumu ile ilgili ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize işlerinde kolaylıklar diledi, eğitim binamızın öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diledi.

Mrt

Okulumuzun Kurucusu Hayırsever Değerli İş İnsanı Sayın Nesrin GÜRAL Hanımefendi ve kızları Değerli İş İnsanı  Sayın  Harika GÜRAL  Hanımefendi çocuklarımızı ziyaret ederek, ilk günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar. Kurucu müdürümüz Sevil Altundal ve Müdür Yardımcımız Ayşe Altın Sayar ile, Nesrin Güral Anaokulunun vizyonu ve misyonu konusunda görüşlerini bildirdiler. Yurtdışında da anaokullarını ziyaret etmiş olan Nesrin Güral ve Harika Güral, Kütahya’mıza da aynı ufukta, geleceği güvende ve çocuk merkezli, Atatürk İlke ve İnklaplarının ışığında, eğitim ortamlarının oluşturulması için desteklerini sunacaklarını belirttiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Nesrin Güral Anaokulu,Kütahya çocuklarına kapılarını açtı. Açılış günü çocuklarımızı coşkuyla karşıladık.